C/ Joan Maragall 35 2-2, 17002 Girona - Tel: 972.210.501 - Fax: 972.48.70.89 - Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

Història AETAL Girona

AETAL va néixer  el dia 5 de maig de l'any 1977 a la ciutat de Girona, amb personalitat jurídica pròpia i plena de capacitat d'obrar com a conseqüència de la dissolució dels sindicats que fins aleshores existien de les diferents activitats.

L'associació té com a fi la defensa en tots els seus aspectes, dels interessos professionals dels taxistes de la província de Girona.

Neix com a associació sense afany especulatiu ni lucratiu i es declara apolítica.

A l'inici, la junta directiva estava formada per professionals taxistes representants de tots els municipis gironins (Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar, Palamós, Banyoles, Palafrugell...) i al capdavant hi havia el Sr. Jaume Roura Vidal, professional taxista de la població de Girona, que en va ser el primer president.

Ja ha plogut molt des d'aquell 5 de maig de 1977, 35 anys, però com aquell dia l'associació AETAL GIRONA, continua defensant els interessos dels professionals taxistes de la província de Girona dia rera dia, lluitant per assolir els objectius marcats.

En aquesta nova etapa, i que emprenem amb il·lusions renovades, treballarem de valent per aconseguir més avantatges per a tots vosaltres i aconseguirem portar a terme tots els projectes necessaris per assolir els nostres objectius.

Finalment, només ens queda agrair-vos de tot cor la confiança que durant tots aquests anys heu dipositat en nosaltres com a representants del sector del taxi a les comarques gironines.

Molt agraïts!